صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۴۳۶۱
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴

«قلب رقه» فیلمی در گونه دفاع مقدس است که به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور در شهرک دفاع مقدس جلوی دوربین خواهد رفت.

خیرالله تقیانی‌پور، کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با ایکنا گفت: «قلب رقه» عنوان فیلمی دفاع مقدسی است که هم اکنون بازنویسی سناریوی آن را انجام می‌دهم. این اثر چندی پیش از سازمان سینمایی پروانه ساخت دریافت کرده است.

وی افزود: مهدی فرجی برزگر؛ تهیه‌کنندگی این فیلم سینمایی را بر عهده دارد که در تهران و شهرک سینمایی دفاع مقدس جلوی دوربین خواهد رفت. این کار تلاش دارد در بستری عاشقانه روایتگر داستانی دفاع مقدسی باشد. در این اثر تلاش  کرده‌ام از زاویه‌ای جدیدی به این حوزه ورود کنم چون معتقدم هشت سال جنگ، گفتنی‌های بسیاری در خود دارد که هنوز بازگو نشده است.

این کارگردان ادامه داد: این فیلم سینمایی احتمالاً تا اوائل زمستان جلوی دوربین خواهد رفت البته اینکه «قلب رقه» برای پخش در جشنواره فیلم فجر آماده خواهد شد یا خیر، امری است که درباره آن هم‌اکنون نمی‌توانم اظهار نظری داشته باشم. درباره بازیگران این فیلم سینمایی هم از چهره‌های شناخته شده در کنار بازیگران جوان بهره خواهد برد.

کارگردان سریال نجلا در انتهای خبر اعلام کرد: فعلا تصمیمی برای ساخت ادامه آن ندارم البته این امر به معنای دنباله‌دار نبودن این مجموعه نیست بلکه اکنون تمرکزم روی فیلم سینمایی «قلب رقه» است.

انتهای پیام