صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۷۵۷۲
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۷

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری همدان از به روزرسانی ۲ اردوگاه تفریحی حیدره و نصر در استان خبر داد و گفت: تجهیز این اردگاه‌ها به منظور برگزاری اردوهای موثر و مفید با رویکرد جهاد تبیین انجام گرفته است.

به گزارش ایکنا از همدان، غلامرضا فریدونی، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری همدان، امروز ۱۵ آبان ماه در شورای فرهنگ عمومی استان همدان، اظهار کرد: آموزش و پروش با هدف برگزاری اردوهای دانش آموزی به صورت مستمر و محکم در مدارس درخواست تجهیز اردوگاه‌ها را دارد.

وی افزود: در هدفگذاری سال تحصیلی جاری برای ۱۴ هزار دانش آموز استان در نظر گرفته شده تا در اردوهای فرهنگی و تربیتی شرکت کنند. تعدادی از اردوگاه‌های استان مشکلات زیر ساختی دارد، از این رو مقرر شده است که آموزش و پرورش برای تجهیز و تعمیر آنها از ماشین آلات، نیروی انسانی و تجهیزات شهرداری استفاده کند.

فریدونی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش طرح توجیهی دقیق علمی از اردوگاه ها به سازمان مدیریت و برنامه ارائه دهد، بیان کرد: ۲ اردوگاه تفریحی حیدره و نصر در استان به روزرسانی و راه‌اندازی خواهند شد که تفکیک جنسیتی یکی برای دختران ودیگری برای پسران در دستور کار است.

وی ادامه داد: امید است با هماهنگی آموزش و پرورش و سازمان مدیریت و شهرداری تا پایان امسال تعداد خوبی را از اردوهای موثر و مفید با رویکرد جهاد تبیین داشته باشیم.

انتهای پیام