صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۸۰۵۴
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گلستان از برگزاری چهارمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج به منظور شناسایی استعدادها و ارائه تولیدات خلاقانه دجیتال بسیجیان در استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از گلستان، رضا روشنی، رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گلستان امروز، 17 آبان در گفت‌وگو با خبرنگاران از برگزاری چهارمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج به منظور شناسایی استعدادها و ارائه تولیدات خلاقانه دجیتال بسیجیان در استان خبر داد.

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گلستان به برگزاری این رویداد  بخش‌های پویانمایی و انیمیشن، بازی‌های تلفن‌همراه و نرم‌افزارهای موبایلی اشاره کرد و گفت: مرحله استانی این رویداد به‌صورت همزمان با سراسر کشور از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ آبان ماه در مرکز استان گلستان برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در قالب تیم‌های سه تا پنج نفره به مدت 72 ساعت با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

روشنی با بیان‌ اینکه علاقه‌مندان تا 20 آبان مهلت دارند آثار خود را به نشانی people.bsjmajazi.ir ارسال کنند، تصریح کرد: این رویداد در بخش‌های مردمی شامل ویدئوی موبایلی،کلیپ، عکس نوشته، عکس و پوستر و آثار گرافیکی است که علاقه‌مندان می‌تواند برای ثبت‌نام به سایت Event.bsjmajazi.ir مراجعه کنند.

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گلستان با بیان‌اینکه هدف ما در برگزاری این رویداد معرفی استعداد‌های برتر در استان می‌باشد، تصریح کرد: تولیدات دیجیتال و فضای مجازی از اهمیت خاصی برخوردار است، لذا در سال گذشته در مرحله کشوری نیز حائز رتبه در سطح کشور شدیم و امسال نیز پیش‌بینی می‌شود استقبال خوبی از این رویداد صورت بگیرد.

انتهای پیام