صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۸۳۷۸
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
در استان البرز؛

هفتمین دوره توانمندسازی مدیران هیئت‌های مذهبی و روضه‌های خانگی با حضور 200 مدیر هیئت و روضه خانگی در استان البرز برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، هفتمین همایش مدیران هیئت‌های مذهبی و روضه‌های خانگی با شعار «بسیج هیئت‌های انقلابی» به همت سازمان بسیج مداحان در شهر کرج برگزار می‌شود.

این دوره با همکاری سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز به مدت دو روز (21 و 22 آبان‌ماه) و با حضور 200 نفر از مدیران هیئت‌های مذهبی و روضه‌های خانگی برپا خواهد شد.

در این همایش، سردار قریشی، جانشین سازمان بسیج، حجت‌الاسلام والمسلمین تویسرکانی نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج، حجج اسلام ادیب یزدی و حسین مؤمنی و عباس حیدرزاده در مباحثی چون نقش‌آفرینی و تأثیرگذاری هیئت‌های مذهبی و جهاد تبیین به سخنرانی می‌پردازند.

این دوره آموزشی در محورهای نقش‌آفرینی و تأثیرگذاری هیئت‌های مذهبی در تمدن نوین اسلامی، هیئت و جهاد تبیین، هیئت و گفتمان امامین انقلاب و نقش‌آفرینی در بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می‌شود.

انتهای پیام