صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۸۷۸۴
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۷

نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار آذربایجان‌شرقی با صدور پیام مشترکی درگذشت مادر شهیدان حبیب و صمد باقری را تسلیت گفتند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم نماینده ولی ‌قیه در استان و امام جمعه تبریز، عابدین خرّم، استاندار آذربایجان شرقی با صدور پیام مشترکی درگذشت مادر شهیدان حبیب و صمد باقری را تسلیت گفتند.

متن پیام  به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

درگذشت حاجیه خانم فاطمه‌سلطان بیگ‌بابایی مادر بزرگوار شهیدان والامقام حبیب و صمد باقری موجب تألم و تأثر خاطر شد.

این اسوه صبر و فداکاری با تأسی به اهل بیت عصمت و طهارت، پاره‌های تن خود را در راه عزت، سرافرازی و اقتدار میهن اسلامی تقدیم کرد و در دفتر درخشان حماسه و ایثار این سرزمین، نامی نیک از خود بر جا گذاشت.

اینجانبان درگذشت این مادر مؤمنه را به مردم شهیدپرور استان آذربایجان شرقی و شهرستان آذرشهر بویژه خانواده محترم ایشان تسلیت می‌گوییم و از درگاه خداوند برای آن مرحومه علو درجات و همجواری با فرزندان شهیدش و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسئلت داریم.

انتهای پیام