صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۰۰۲۰
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴

معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح استان کهگیلویه‌وبویراحمد ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج را تشریح کرد و گفت: ۲۵۰ برنامه طی این هفته اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، سعید برومندزاده، معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح استان کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، ۲۵ آبان‌ماه در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج اظهار کرد: بسیج بن‌بست شکن است، «بسیج خدمتگزار ملت ایران» شعار هفته بسیج امسال است.

وی برپایی کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی متعدد جهت توانمندسازی اقشار مختلف، توزیع 7 هزار بسته معیشتی بین اقشار نیازمند استان، آبرسانی به ۲۰ روستا، دو هزار و 500 پنل خورشیدی جهت تولید برق با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در اختیار متقاضیان، اردوهای جهادی به مناطق کم برخوردار و محروم در حوزه عمرانی و بهداشتی، برپایی میز خدمت، برگزاری یادواره‌های شهدا در حوزه‌ها، پایگاه‌ها و شهرها و بخش‌ها، سرکشی از خانواده شهدا، برگزاری اردوهای دانش‌آموزی و دانشجویی، برگزاری مسابقات ورزشی از جمله پیاده‌روی و کوهپیمایی، نشست‌های تخصصی و سرودهای پاتوقی را از برنامه‌های هفته بسیج در سطح استان عنوان کرد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح استان کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به جنگ ترکیبی حساب شده و برنامه‌ریزی دشمن، بیان کرد: بیش از ۶۰ درصد اخبار وقایع اخیر کشور توسط رسانه‌های فارسی زبان بیگانه پایه و اساس کذب داشتند.بخشی از جامعه ما جوانان و نوجوانان هستند ناخواسته مورد هجمه دشمن در این جنگ قرار گرفتند.

انتهای پیام