صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۱۱۲۱
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۸

همایش روحانیون طرح امین با حضور مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، رئیس حوزه علمیه گلستان معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گلستان و بیش از 300 طلبه طرح امین و جمعی از مسئولین استانی امروز، ۲۹ آبان در کانون طاها گلستان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، همایش روحانیون طرح امین با حضور مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، رئیس حوزه علمیه، معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گلستان، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش و رئیس اتحادیه انجمن اسلامی استان و بیش از 300 طلبه طرح امین در استان امروز، ۲۹ آبان در کانون طاها گلستان برگزار شد.

رئیس حوزه علمیه گلستان در این مراسم‌ هدف اصلی از برگزاری طرح امين را تربيت افراد متدين و اجرای برنامه تربيتی دينی دانست و گفت: مبلغان طرح امين بايد تعامل و همكاری خوبی با كادر آموزشی و پرورشی مدارس داشته باشند.

رئیس حوزه‌های علمیه گلستان با بیان اينکه طلاب باید با محتوای دروس تدريس شده به دانش‌آموزان آشنا باشد، تصریح کرد: اگر طلاب با دوروس دانش آموزان آشنا نباشند نمی‌توانند راهكارها و محتوای بهتری از مبانی تربيتی اخلاقی را به دانش‌آموزان بياموزند زيرا محتوای آموزشی بخش عمده تربيت است.

حجت‌الاسلام ملکی به اقدامات مربیان طرح امین در مدارس اشاره کرد و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان، مشاوره دینی و تربیتی برای خانواده‌ها، هدایت ظرفیت‌های خیرین محله، شناسایی و هدایت نخبگان فرهنگی و مذهبی دانش‌آموزی، راهبری گروه‌های جهادی مدارس و ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی ایرانی از جمله اقدامات مربیان طرح امین است.

رئیس حوزه علمیه گلستان گفت: باید در راستای طرح تحول سند بنیادین همکاری کمیته حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش مستمر و تقویت شود.

عزیزی کارشناس مسائل خانواده در این مراسم بزرگ‌ترین سرمایه توسعه، پیشرفت و تعالی یک کشور را توسعه انسانی دانست و گفت: توسعه انسانی به دنبال آن توسعه معنوی را به همراه دارد و این باعث رشد و تعالی سرمایه‌های ديگر در کشور خواهد شد.

عزیزی با بیان‌اینکه اگر امر پرورش سرمایه‌گذاری اصلی ما باشد، خود به خود آموزش و تعلیم در سطح بالا در کنار هم ایجاد خواهد شد، گفت: اساس بحث این است که ما در آموزش و پرورش چه رسالتی را بر دوش داریم؟ شکی نداریم که پرورش نه تنها هم ردیف آموزش است، بلکه دارای اولویت است. این پرورش است که می‌تواند نوجوانان ما را برای آموزش و یادگیری بهتر آماده کند و بسیاری از آنهایی که در امر آموزش دچار مشکلاتی هستند به مسئله پرورش برمی‌گردد.

 

 

انتهای پیام