صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۲۱۰۷
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۹

مدیرکل زندان‌های آذربایجان‌غربی گفت: 16 مرکز حمایت از زندانیان در آذربایجان‌غربی فعال هستند و برنامه‌های حمایتی از زندانیان و خانواده‌های آن‌ها برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی باید افزایش یابد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، مراد فتحی، مدیرکل زندان‌های آذربایجان‌غربی 3 آذرماه در جلسه رسیدگی به درخواست عفو وبخشودگی زندانیان اظهار کرد: حداکثر تلاش برای شناسایی، ترغیب و اخذ تسهیلات وام کم بهره برای ایجاد اشتغال و خودکفایی خانواده مددجویان در حال انجام است.

وی افزود: 16 مرکز حمایت از زندانیان در آذربایجان‌غربی فعال هستند و برنامه‌های حمایتی از زندانیان و خانواده‌های آن‌ها برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی باید افزایش یابد.

فتحی بیان کرد: در برنامه آتی برابر با سند تحول قضایی باید مسیر توانمندسازی خانواده زندانیان را فراهم کنیم و توان مشارکتی مردم در اخذ رضایت از اولیای دم و شکات یک فرصت عالی است و باید از این ظرفیت نهایت استفاده به عمل آید.

وی ادامه داد: در طول هشت ماه بیش از یک هزار و 637 مورد کمک نقدی پرداخت و 141 سرپرست خانواده نیز به بانک عامل جهت تسهیلات اشتغال معرفی شده‌اند و دو هزار و 767 خانواده زندانیان تحت پوشش خدمات اجتماعی و حمایتی قرار گرفت و تعداد انجمن حمایت زندانیان کشور در این استان واقع شده است.

انتهای پیام