صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۲۲۳۴
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۳

امام جمعه موقت بیله‌سوار گفت: دشمن درصدد هویت زدایی از انقلاب و نظام است و میخواهد پیروزی ها و امیدآفرینی های آن را برعکس جلوه دهد.

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود فاضلی‌نیا، امام جمعه موقت بیله‌سوار، چهارم آذرماه، در خطبه‌های این هفته نماز عبادی-سیاسی جمعه این شهرستان،ضمن دعوت همگان به رعایت تقوای الهی و تبریک هفته بسیج بر بسیجیان سلحشور شهرستان بیله سوار گفت: بسیج یک نیروی مردمی است که ایران قوی را محقق می سازد و تجربه موفق بسیج و حضور آن در تمامی صحنه های انقلاب نشان داده که توانایی و ماموریت های بسیج به فراخور زمان بازسازی شده است.

وی در ادامه گفت: ولایتمداری و ولایتمحوری،عمل صالح و پرهیزگاری،ایثار و مقاومت،مردمی بودن،اخلاص،پاسدار هویت ایرانی-اسلامی بودن و امیدوار و امیدآفرین بودن از شاخص ها و ویژگی های تفکر بسیجی است که این قشر را در دنیا زبانزد و الگو قرار داده است.

خطیب موقت جمعه بیله سوار تصریح کرد: در آشوبها و اغتشاشات اخیر کشور نیز نقش بسیجیان سلحشور مثال زدنی بود،عمار وار توطئه ها و دسیسه های جنگ شناختی دشمنان را خنثی نموده و در کف میدان و در کنترل ناآرامی ها و تامین نظم و امنیت عمومی در سراسر کشور در کنار سایر نیروهای مسلح وارد عرصه شده و با تقدیم ده ها شهید و جانباز، وفاداری خود را به آرمان های نظام و انقلاب ثابت نمودند.

فاضلی نیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صدور قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام سازمان ملل متحد افزود: علی‌ رغم همکاری های صادقانه جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی، صدور قطعنامه اخیر نشان می دهد که دولت های استکباری و دشمنان قسم خورده ایران اسلامی با دخالت های خود، در صدد اعمال تحریم های ظالمانه بیشتری هستند و خبر آغاز فعالیت ۶۰درصدی غنی سازی انرژی اتمی در سایت های فردو و نطنز، پاسخ محکمی به این یاوه گویی های دولت های غربی و استکبار بود.

امام جمعه موقت بیله سوار با اشاره به راهپیمایی های ضد ایرانی در برخی کشورها از جمله کشور کانادا، افزود: نخست وزیر احمق کانادا با حضور خود در جمع متوهمان و غافلان ضد ایرانی،آتش بیار معرکه شده و با حالت دلسوزی،مدعی دفاع از آزادی بیان در جمهوری اسلامی است! حال سوال اینجاست که اگر واقعا نخست وزیر کانادا دلسوز است،چرا محدودیت های تبعیض آمیز و ضدآزادی در کشور خودش به وفور مشاهده می شود؟! متاسفانه مشکل اینها ایران قوی است که قدرت و توانایی ایران قوی را یارای دیدن ندارند.

حجت الاسلام فاضلی نیا در ادامه با اشاره به صبر و بصیرت مثال زدنی مردم بصیر و همیشه درصحنه ایران اسلامی در حوادث و اغتشاشات اخیر کشور و جدا کردن صف خود از فتنه گران،افزود: مسئولان ما از این به بعد رسالت سنگینی دارند و باید با تلاش جهادی و انقلابی خود در جهت حل مشکلات معیشتی،اقتصادی،تولیدی و ... فائق آیند.

خطیب موقت جمعه بیله سوار در پایان ضمن تشریح ابعاد مختلف توطئه های دشمنان در مقابله با ایران قوی افزود: دشمن درصدد هویت زدایی از انقلاب و نظام است و میخواهد پیروزی ها و امیدآفرینی های آن را برعکس جلوه دهد، از همین تریبون و از کنار این بسیجیان حاضر در مصلی خطاب به تمام دشمنان نزدیک و دور ایران اسلامی این پیام را می فرستم که کور خوانده اید، این بار هم پیروز اصلی میدان،مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی خواهد بود و به حول و قوه الهی، تا آخر عمرتان حسرت سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی را با خود به گور خواهید برد.

انتهای پیام