صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۲۵۳۳
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به آخرین وضعیت رنگبندی کرونا در استان فارس، وضعیت ۱۰ شهرستان را زرد اعلام کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سید وحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 5 آذرماه با بیان اینکه وضعیت رنگبندی نقشه کرونا در استان فارس در مقایسه با هفته گذشته از ثبات نسبی برخوردار بوده است، گفت: بر اساس اعلام جدید نیز همچون هفته گذشته، رنگ‌بندی نقشه کرونا در فارس به دو رنگ آبی و زرد اختصاص دارد؛ اما تعداد شهرستان‌های زرد استان از ۱۱ مورد به ۱۰ مورد کاهش داشته است.

وی با اشاره به آخرین رنگ‌بندی نقشه کرونا در استان فارس، وضعیت شهرهای بوانات، خرم‌بید، سرچهان، ارسنجان، خرامه، سروستان، خفر، کوار، بیضا و زرقان را زرد اعلام کرد و افزود: ۲۷ شهرستان دیگر استان فارس از جمله شیراز نیز در وضعیت آبی و کم خطر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ابراز امیدواری نسبت به روند افزایشی شهرهای آبی در استان، دستیابی به این هدف را نیازمند تداوم پایبندی به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی عنوان کرد.

حسینی با بیان اینکه برنامه واکسیناسیون کرونا با فعالیت پایگاه‌های واکسیناسیون در سراسر استان در حال انجام است، از مردم استان فارس و به ویژه گروه‌های در معرض خطر نظیر سالمندان، مادران باردار، کودکان و بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی دعوت کرد نسبت به دریافت دزهای تکمیلی واکسن و ارتقای ایمنی خود در برابر این بیماری اقدام کنند.

انتهای پیام