صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۳۳۳۶
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰

فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت گفت: نیروی دریایی حافظ منافع کشور در عرصه دریاهاست و صیانت از مرزهای آبی کشور موجب کسب منافع و اقتدار بیشتر می‌شود.

به گزارش ایکنا از گیلان، ناخدایکم عرشه و ستاد منصور لشنی، فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت امروز، هشت آذرماه در نشست با خبرنگاران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر و تبریک فرارسیدن روز ملی نیروی دریایی، اظهار کرد: نیروی دریایی حافظ منافع کشور در عرصه دریاهاست و افزایش و صیانت از مرزهای آبی کشور موجب کسب منافع و اقتدار بیشتر برای کشور می‌شود.

وی با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در اقیانوس‌ها، افزود: فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی این فرمان مقام معظم رهبری، فرمانده کل قوا را  نصب‌العین قرار دادند و در این مسیر برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری کردند.

لشنی با بیان اینکه در حال حاضر چندین ناوگروه در دریاهای آزاد مشغول انجام عملیات هستند، گفت: حفاظت از کشتی‌های تجاری، مقابله با تهدیدات موجود، اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی از جمله مأموریت‌های نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی است.

فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا با اشاره به اهمیت بازسازی و نوسازی تجهیزات ناوگان نیروی دریایی در انجام مأموریت‌ها، تصریح کرد: عملیات نوسازی و بازسازی ناوگان به‌دست متخصصان داخلی و همکاران ما در حال انجام است به طوری‌که هر سال تجهیزات و دستاوردهای جدیدی به نیروی دریایی ملحق می‌شود که نشان از پویایی، رشد و شکوفایی نیروی دریایی دارد.

وی با اشاره به آموزش‌های مهارت‌محور مرکز گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی مدت‌هاست به سمت مهارت‌محوری و تحرک دانش‌بنیانی حرکت کرده زیرا اعتقاد داریم این حرکت می‌تواند نیروی دریایی را به شکوفایی بیشتر برساند و دست همه استعمارگران را کوتاه کند.

انتهای پیام