سردار عبدالرضا آزادی، رئیس مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه و بسیج در این آیین با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: شهید حسن صفرزاده یک قهرمان ملی و انسانی سرشار از معنویت با زندگی حماسی است.
وی گفت: تمام توان مراکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برای انتقال حماسه، رشادت و سیره زندگی شهدا به جامعه مخصوصا جوانان است تا با درس گیری از مکتب شهدا سبک زندگی نمونه را تجربه کنند.
آزادی افزود: شهدا هم قهرمان دینی، ملی، اخلاق و ادب بودند و زندگی شهید صفر زاده پر ارزش است که باید پیشکسوتان جهاد و شهادت و مرکز حفظ آثار استان فارس برای تولید اثر های هنری تلاش بیشتری داشته باشند و در اختیار عموم مردم جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان قرار دهند.
یادآور میشود، در پایان این آیین، از پوستر طرح ۱۵ هزار یادواره خانگی شهدا استان فارس رونمایی و تصویر نقاشی شهید حسن صفر زاده به همراه تبرکی حرم مطهر حضرت زینب(س) تقدیم مادر این شهید گرامی شد.
انتهای پیام