صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۵۴۳۰
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۴
با حفظ سمت؛

رئیس‌جمهور، سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت را با حفظ سمت به عنوان رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور منصوب کرد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری در اجرای مصوبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی، سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت را با حفظ سمت به عنوان رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور منصوب کرد.

رئیس جمهور در حکم انتصاب سپهر خلجی به ریاست ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی آورده است:

«ایفای نقش سازنده در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی رسانه‌ای در امور اطلاع‌رسانی تبلیغی و مقابله با جنگ روانی در حوزه اقتصاد کشور و تعامل و همکاری موثر با سایر اعضای ستاد با هدف تقویت اعتماد عمومی و حفظ آرامش و امنیت روانی جامعه مورد انتظار است».

براساس این حکم و مصوبه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی، تمامی مسئولان و اعضای قوای سه‌گانه، ائمه جمعه، کارکنان نهادهای رسمی کشوری و لشکری و کلیه رسانه‌های کشور موظف به هماهنگی، همکاری و اجرای مصوبات ابلاغی این ستاد هستند.

انتهای پیام