صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۷۶۲۸
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
مجید عبادی:

معاون پژوهشی جامعةالمصطفی العالمیه گفت: اگر به دنبال توسعه و گسترش علم و دانش هستیم، باید کار و خرد جمعی را سرلوحه فعالیت‌های علمی و پژوهشی قرار دهیم، چرا که با این شیوه علم تولید و رشد پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مجیدعبادی، معاون پژوهشی جامعة‌المصطفی امروز ۲۶ آذرماه در مراسم افتتاحیه هفته پژوهش، پدید آمدن دانش را محصول کوشش‌های جمعی دانست و افزود: هفته پژوهش، فرصتی برای نمایش توانمندی‌های پژوهشی جامعةالمصطفی و در کنار آن ارزیابی و شناسایی نقاط ضعف و قوت در امر پژوهش است.

وی ادامه داد: این هفته فرصتی برای آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گسترده علمی واحد‌های جامعةالمصطفی است تا برای گام برداشتن در مسیر همکاری و هم افزایی‌های مشترک اقدام کنیم.

استاد جامعةالمصطفی العالمیه، پدید آمدن دانش را محصول کوشش‌های جمعی دانست و تصریح کرد: متاسفانه نهاد‌های علمی کشور در بخش‌های مختلف با وجود عناصر کارآمد و کاردان، از خروجی‌های جمعی در حد توانمندی فردی مجموعه برخوردار نیستند. این نقطه ضعف، در اکثر دستگاه‌های علمی و پژوهشی کشور به چشم می‌خورد. گسترش مرز‌های علم، تنها از طریق کار جمعی و سیاست گذاری‌های کلان کشوری شکل خواهد گرفت.

معاون پژوهشی المصطفی اظهار کرد: تا مدت‌ها تصور می‌شد توسعه مرز‌های دانش صرفا با انتقال دانش ممکن خواهد بود، اما امروز می‌دانیم انتقال دانش به تنهایی نمی‌تواند موجب توسعه علمی شود و باید به سمت تولید دانش و بومی‌سازی آن پیش رویم. البته این رویکرد به معنی عدم استفاده از تجربیات دیگر مراکز علمی جهان نیست، اما نکته حائز اهمیت آنست که نباید همیشه شاگرد بود و فقط از منابع علمی دیگران استفاده کرد.

عبادی با تاکید بر ضرورت ترکیب آموزش و پژوهش، گفت: برای موفقیت درعرصه پژوهشی نمی‌توان چشم بر آموزش بست. با اجرای طرح تحول آموزش المصطفی و به دنبال آن تدوین طرح تحول پژوهشی، امید داریم پژوهش‌های ما در راستای پاسخ به نیاز‌های ملل مختلف گام بردارد.

وی افزود: طبق برنامه تحولی المصطفی، مسأله‌محوری و حل مسائل از نکات حائز اهمیت در مجموعه جامعةالمصطفی العالمیه است.

انتهای پیام