صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۹۳۵۲
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۵
در حسینیه امام خمینی(ره) انجام شد؛

اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه(س) امشب با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مردم، در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) امشب با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مردم، در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این مراسم حسین فردی، قاری بین‌المللی قرآن کریم، آیاتی از کلام الله مجید را قرائت کرد و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی به ایراد سخن پرداخت.

در این مراسم همچنین، محمدرضا طاهری در رثای صدیقه کبری(س) مرثیه‌سرایی کرد.

امسال با توجه به کاهش بیماری کرونا و در عین حال لزوم استمرار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور تعداد محدودی از عزاداران از جمله خانواده معظم شهدا برگزار می‌شود و میزبانی از همه مشتاقان عزاداری امکان پذیر نیست.

انتهای پیام