مراسم تشییع پیکر این شهدای گمنام، صبح امروز از مقابل مسجد انقلاب بجنورد با حضور پرشکوه مردم ولایتمدار، شماری از مسئولان استان، روحانیون، نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران برگزار شد.
تشییع پیکر این شهدای گلگون کفن تا میدان کارگر بجنورد ادامه یافت و از آنجا برای دفن به نقاط مختلف استان منتقل شدند.
پیکر این 6 شهید گمنام از 29 آذرماه وارد شهرستانهای خراسان شمالی شد و امروز همزمان با سراسر کشور و در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، توسط مردم مرکز استان تشییع شد.
براساس برنامهریزیهای انجام شده، قرار است 4 شهید گمنام در مرکز استان و ۲ شهید در شهرستان مانه و سملقان تدفین شوند.
پادگان یگان ویژه نیروی انتظامی خراسان شمالی، اداره کل فرهنگ و ارشاد، دادگستری کل، پتروشیمی، ستاد فرماندهی فراجا و روستای گزآباد شهرستان مانه و سملقان مکانهای مشخص شده برای خاکسپاری این شهدای گمنام است.
پیشتر، آیین تشییع پیکر این 6 شهید گمنام در فاروج، شیروان، اسفراین، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان، مانه و سملقان نیز انجام شده بود.
انتهای پیام