صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۱۲۸۲
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۴

در حالی که طی چند روز اخیر هوای تهران در وضعیت قرمز و ناسالم قرار داشته تجمیع ذرات آلاینده هوا موجب شده میزان این ذرات در هوا از حد سلامت عبور کند.

به گزارش ایکنا، وضعیت کنونی هوای تهران با شاخص 174 در شرایط قرمز (ناسالم برای همه گروه‌ها) قرار دارد. علاوه بر آلاینده‌های PM2.5 در هوای تهران تجمیع ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون و ذرات معلق کمتر از 10 میکرون نیز کیفیت هوای تهران را در شرایط بسیار نامطلوبی قرار داده است.

ذرات معلقی که قطرشان 10 میکرون یا کمتر است، خطر بیشتری برای سلامت دارند زیرا عموماً می‌توانند از بینی و گلو بگذرند و به عمق ریه‌ها و حتی گاهی جریان خون وارد شوند. استنشاق این ذرات می‌‌تواند بر قلب و ریه‌‌ها اثر بگذارد و پیامدهای بهداشتی وخیمی ایجاد کند.

مطالعات بهداشتی، ارتباط معنی‌داری بین قرار گرفتن در معرض ذرات ریز و مرگ زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی و ریوی نشان داده‌اند. ذرات ریز می‌تواند بیماری‌های قلب و ریه را تشدید کنند.

بر همین اساس در شرایط کنونی وضع هوا توصیه اکید می‌شود از تردد غیر ضروری خودداری و در صورت تردد از ماسک سه لایه استفاده شود.

انتهای پیام