آخوند خوجملی با اشاره به اینکه با وحدت و انسجام، منطقه از اغتشاشات اخیر در امان ماند و با بصیرت کامل مردم و علما این توطئه کنترل شد و بار دیگر نقشه دشمنان را نقش برآب کردند، گفت: به لطف الهی استان گلستان در این اغتشاشات جز مناطق آرام ایران زمین بود و مردم استان با اتحاد و همدلی و پیروی از علما در برابر توطئههای دشمنان مقاومت کردند.
وی تصریح کرد: حاج قاسم سلیمانی با شهادت خود کشور را مقابل افراد تروریست و افراط گرا بیمه کرد و ما اين امید را داریم که پیرو خط ایشان باشیم و راه ایثار و وحدت را که میراث سردار دلها است در پیش بگیریم و به دشمنان مجال توطئه و نفوذ ندهیم.
آخوند خوجملی با بیان اینکه سردار سلیمانی نماد مردانگی بود همچنان که رهبر معظم انقلاب فرمود او مرد میدان بود، افزود: سردار سلیمانی با خدا عهد و پیمان بسته بود و لبیک گويان به ندای خدا و رهبر به عهد خود با شهادت وفا کرد و عزت و شرفش را برای ما به ارمغان آورد به حق نماد وحدت و همدلی بود و به وحدت جامه عمل پوشاند و در این راه جان خود را تقديم کرد.
انتهای پیام