صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۷۵۳۰
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴

بنا به اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اجتماع نمازگزاران جمعه در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم پس از نماز جمعه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از همدان، بنا به اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اجتماع نمازگزاران جمعه در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم پس از نماز جمعه برگزار می‌شود.

بار دیگر در سایه شوم حمایت دولت‌های غربی و لایه‌های قدرت‌های صهیونیستی و در ادامه ستیز سازمان‌یافته و هدفمند با ادیان الهی به ساحت مقدس آخرین کتاب آسمانی قریب به دو میلیارد مسلمان جهان اهانت گردید.

این حرکت نفرت‌انگیز که به بهانه آزادی بیان از سوی قدرت‌های استکباری صورت گرفته؛ موجب خشم و انزجار مسلمانان سراسر جهان و امت مؤمن و خداجوی کشورمان شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد؛ نمازگزاران جمعه پس از پایان نماز با خشم عمیق و آکنده از نفرت دائمی در محکومیت این اقدام ننگین اجتماع خواهند کرد.

انتهای پیام