صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۸۱۳۱
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹

مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید فرهنگ استفاده از عروسک و همچنین نوشت‌افزار ایرانی- اسلامی در جامعه رونق پیدا کند.

به گزارش ایکنا از البرز، اسماعیل جانعلی‌پور، مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز یکشنبه ۹ بهمن در بازدید از یکی از شرکت‌های فعال در زمینه تولید لوازم‌التحریر استان البرز، افزود: انتظار می‌رود تولید کنندگان نوشت افزار و لوازم‌التحریر در ساخت محصولات خود به پیام‌های فرهنگی و معنایی برای جامعه هدف خود توجه کنند.

وی به برگزاری جشنواره فیروزه اشاره کرد و گفت: مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رویداد فیروزه به دنبال آن است که برخی محصولات فرهنگی همچون نوشت‌افزارها را به سمت ایرانی- اسلامی شدن هدایت کند.

جانعلی‌پور گفت: همچنین این محصولات باید با پیام فرهنگی و در قالب ایرانی- اسلامی به دانش‌آموزان انتقال داده شود تا این قشر به نوشت افزار علاقه پیدا کنند.

این مسئول بیان کرد: این جشنواره قرار است بین تولیدکنندگان اسباب‌بازی، نوشت‌افزار، هدایای فرهنگی و عروسک رقابت ایجاد کند.

مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید فرهنگ استفاده از عروسک و همچنین نوشت افزار ایرانی- اسلامی در جامعه رونق پیدا کند که این جشنواره گامی در راستای تحقق این هدف محسوب می‌شود.

انتهای پیام