صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۰۰۴۸
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰

نمایشگاه عکس انقلاب به مناسبت ایام‌الله دهه فجر در شهرستان ایجرود افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از زنجان، به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و چهل‌و‌چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، نمایشگاه عکس انقلاب با حضور جمعی از مسئولان شهرستان در سالن مولوی شهر زرین‌آباد افتتاح شد.

در این نمایشگاه ۸۰ تابلو و عکس نفیس به نمایش گذاشته شده است که صحنه‌های مربوط به راهپیمایی‌ها، قیام مردمی، مبارزات، مجاهدت‌‌های سال‌های به یاد ماندنی و دیگر خاطرات روزهای انقلاب در آن به تصویر کشیده شده است.

احسان پیشکاری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایجرود در حاشیه افتتاح این نمایشگاه گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه با محوریت انقلاب اسلامی، انتقال مفاهیم و فرهنگ انقلاب و ارزش‌های ناب آن به نسل‌های بعدی، آگاهی‌بخشی، امید‌آفرینی و خودباوری در میان آحاد مردم به ویژه جوانان و نیز زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی که همانا میراث معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی است و نیز تشویق و ترغیب جوانان به منظور خلق آثار فاخر هنری در زمینه انقلاب دانست.

وی افزود: آشنایی جوانان جامعه و به تصویر کشیدن دستاوردهای انقلاب برای نسلی که انقلاب را ندیده و درک نکرده‌اند، از ضروریات جامعه است.

این مسئول با تاکید به حراست از فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: بی‌شک مردم حماسه‌آفرین ایران اسلامی تا آخرین نفس پای نظام و انقلاب و رهبری ایستاده و آرمان‌های ناب معمار کبیر انقلاب را همواره فانوس راه خود برای گذر از طوفان‌ها و سختی‌ها و رسیدن به سر منزل مقصود انتخاب خواهند کرد.

گفتنی است این نمایشگاه تا روز ۲۰ بهمن‌ماه از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ عصر دایر و آماده بازدید علاقمندان است.

انتهای پیام