صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۰۴۰۰
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی اسدآباد از رونمایی دو کتاب در حوزه جمعیت و فرزندآوری خبر داد و گفت: این مراسم فردا، ۱۹ بهمن‌ماه، ساعت ۹:۳۰ در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار می‌شود.

مهدی مرادیان تمجید، رئیس اداره کتابخانه‌‌های عمومی شهرستان اسدآباد در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: در راستای سیاست‌های‌ حوزه جمعیت و فرزندآوری دولت، از دو کتاب «جمعیت و فرزندآوری» و «ازدواج آسان آگاهانه، پایدار و بهنگام» رونمایی می‌شود.

وی با بیان اینکه این مراسم روز چهارشنبه، ۱۹ بهمن‌ماه، ساعت ۹:۳۰ در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسدآباد برگزار می‌‌‌شود، اظهار کرد: این رونمایی به همت اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان اسدآباد و با همکاری شهرداری و اداره آموزش‌ و‌ پرورش اجرا می‌شود.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی اسدآباد همچنین در مورد حوزه کتاب‌های رونمایی شده در این مراسم گفت: این دو کتاب در حوزه جمعیت و فرزندآوری به تألیف منصور علی استواری، نویسنده بومی شهرستان رونمایی می‌‌‌شود.

انتهای پیام