صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۲۷۱۲
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۲

امام جمعه لنده گفت: سفر اخیر رئیس‌جمهور به کشور چین دستاوردهای مهمی برای کشور خواهد داشت که امیدواریم در حوزه اقتصاد، صنعت، کشاورزی و معیشت مردم تأثیرگذار باشد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام سیدهدایت محمودی‌اصل، امام جمعه لنده امروز، 28 بهمن‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان با اشاره به رعایت تقوای الهی، اظهار کرد: سرزمین قلب ما باید معطوف از الطاف الهی باشد و دل‌های ما باید پیونددهنده با امام زمان(عج) باشد.

وی در ادامه افزود: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه نشان داد که مردم برای پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب در صحنه هستند. عفو بزرگ و هوشمندانه هزاران نفر از اغتشاشگران باعث شد که نگاه خیلی از خانواده‌ها نسبت به این عفو و بخشش کلاً تغییر کند.

امام جمعه لنده بیان کرد: سفر اخیر رئیس‌جمهور به کشور چین دستاوردهای مهمی برای کشور خواهد داشت که امیدواریم در حوزه اقتصاد، صنعت، کشاورزی و معیشت مردم تأثیرگذار باشد.

حجت‌الاسلام محمودی‌اصل تصریح کرد: ٢٧ رجب سالروز عید مبعث بهترین انسان روی زمین حضرت محمد مصطفی(ص) است که این عید بزرگ را به همه مسلمانان تبریک می‌گوییم و امیدواریم در باب سیره و روش نبی مکرم اسلام در حوزه اخلاق گام برداریم.

وی گفت: تندی‌ها، بی‌مهری‌ها و دعواها باعث تلخی و سردرگمی زندگی می‌شود که ما به‌عنوان امت رسول‌الله از اخلاق و سیره و روش نبی مکرم اسلام(ص) درس بگیریم.

انتهای پیام