صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۳۳۴۹
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۶
رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی:

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی ـ اسلامی المصطفی گفت: بی‌شک یکی از پیشگامان عرصه علوم انسانی ـ اسلامی، علامه مرحوم مصباح یزدی است؛ شخصیتی که با تیزبینی، دوراندیشی و آینده‌نگری، عمر خود را وقف عرصه‌ای کرد که بسیاری از افراد شناختی از آن نداشتند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین همت‌علی بناری، رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی وابسته به جامعةالمصطفی العالمیه، یکم اسفند در سومین پیش‌همایش علوم انسانی در اندیشه آیت‌الله مصباح یزدی که در سالن همایش‌های مجتمع آموزش عالی علوم انسانی برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: با انقلاب اسلامی تحولی در نگاه به علوم انسانی در کشور ایجاد و تاکنون مجلات و کتب فراوانی در این زمینه تدوین و منتشر شده است.

وی ادامه داد: بی‌شک یکی از پیشگامان عرصه علوم انسانی ـ اسلامی، علامه مرحوم مصباح یزدی است؛ شخصیتی که با تیزبینی، دوراندیشی و آینده‌نگری، عمر خود را وقف عرصه‌ای کرد که بسیاری از افراد شناختی از آن نداشتند و با تأسیس مؤسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی(ره) به محور علوم انسانی ـ اسلامی در جمهوری اسلامی ایران مبدل شد.

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی با اشاره به توانمندی آیت‌الله مصباح یزدی در زمینه اسلام‌شناسی و فهم عمیق از دین و اسلام ناب، ابراز کرد: اولین آثار این بزرگوار در عرصه معارف قرآن در حوزه علوم انسانی است. ایشان از معدود شخصیت‌هایی است که از نگاه بین‌المللی برخوردار بوده و فراسرزمینی فکر می‌کردند و با حضور در کشور‌ها و کنفرانس‌های مختلف، به عرصه بین‌الملل و جهان اسلام اهتمام داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بناری با اشاره به دستاورد‌های جامعةالمصطفی در عرصه علوم انسانی اسلامی، خاطر نشان کرد: جامعةالمصطفی به عنوان یک نهاد حوزوی بین‌المللی رسالت مهمی در بازنشر جهانی علوم انسانی تولید شده در حوزه‌ علمیه را داراست که باید در این زمینه کوشش بیشتری داشته باشیم.

انتهای پیام