صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۳۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
با حضور قاسم مقدمی

جشن میلاد حضرت سیدالشهدا امام حسین(ع) و «محفل انس با قرآن کریم» با حضور قاسم مقدمی، قاری بین‌المللی کشورمان فردا شب، چهارم اسفندماه در مسجد جامع روستای مارکده برگزار می‌شود.

رسول شاهسون، قاری و مرتل ممتاز چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا از استان با گرامیداشت حلول ماه شعبان المعظم و تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: در این اعیاد با سعادت و نورانی، جشن میلاد حضرت سیدالشهدا امام حسین(ع) و «محفل انس با قرآن کریم» با حضور قاسم مقدمی، قاری بین‌المللی کشورمان فردا شب چهارم، اسفندماه در مسجد جامع روستای مارکده، از توابع شهرستان سامان، برگزار می‌شود.

این چهره قرآنی اهل مارکده ادامه داد: این محفل معنوی و قرآنی به همت اهالی و قرآن‌دوستان روستای مارکده و با حضور بانوان و آقایان علاقه‌مند به قرآن کریم و عترت(ع) همزمان با نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع روستا برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: از چند ماه پیش وعده یک محفل انس با قرآن در روستا را از استاد مقدمی گرفته بودیم که خوشبختانه در شب میلاد حضرت امام حسین(ع) این فرصت برای برپایی محفل قرآنی با حضور این قاری بین‌المللی فراهم شده است.

شاهسون ضمن دعوت از تمامی ارادتمندان قرآن و اهل‌بیت(ع) برای حضور در این برنامه، گفت: همچنین برنامه‌های مدیحه‌خوانی و اجرای گروه تواشیح عترت(ع) از نجف‌آباد از دیگر بخش‌های این محفل معنوی است.

گفتنی است، روستای مارکده یکی از روستاهای تاریخی شهرستان سامان در چهارمحال‌وبختیاری است که در کنار رودخانه زاینده‌رود و در یکی از پیچ و خم‌های دره و رودخانه قرار دارد.

انتهای پیام