صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۴۸۱۰
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹
معاون وزیر اطلاع‌رسانی سوریه بیان کرد:

احمد ضوا، معاون وزیر اطلاع‌رسانی سوریه گفت: بخش عمده مشکلات منطقه به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در این منطقه و تجاوزات آن است و در این میان نقش اهل رسانه در پوشش رشادت‌های رزمندگان مقاومت و آشکار کردن توطئه‌های اسرائیل مهم و چشمگیر است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، احمد ضوا، معاون وزیر اطلاع‌رسانی سوریه با حضور در نخستین یادواره‌ شهدای رسانه محور مقاومت که صبح امروز، ۸ اسفند در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، سخنان خود را با درود به شهدای مقاومت و خانواده‌های آنها آغاز و از نقش اهل رسانه در پوشش دستاوردهای محور مقاومت از فلسطین و لبنان گرفته تا جنگ علیه تروریسم در سوریه تقدیر کرد.

معاون وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در ادامه از کمک‌های ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها در زلزله اخیر به سوریه نیز تشکر و قدردانی کرد.

وی با اشاره به این سخن حافظ اسد که «شهادت زندگی است» این رویکرد را راهنمای دفاع از ارزش‌ها، وطن و مقدسات توصیف و تأکید کرد: بخش عمده مشکلات منطقه به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در این منطقه و تجاوزات آن است و در این میان نقش اهل رسانه در پوشش رشادت‌های رزمندگان مقاومت و از سوی دیگر آشکار کردن توطئه‌های اسرائیل مهم و چشمگیر است.

احمد ضوا در ادامه با نقل خاطراتی از سردار شهید سلیمانی و حمایت گستره او از اصحاب رسانه حتی در میدان جنگ بر نقش مهم رسانه‌ها در آشکار کردن توطئه‌ها و جنایت‌های دشمن صهیونیستی تأکید کرد و افزود: از این روست که رسانه‌ها همواره مورد حمله صهیونیست‌ها و حامیان آنها هستند.

وی در پایان از بنیاد شهید و اتحادیه تلویزیون‌ها و رادیوهای اسلامی برای برگزاری این مراسم قدردانی کرد.

خبرنگار: اشرف بصیری

انتهای پیام