صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۵۰۳۷
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
رئیس فرهنگسرای رسانه:

مهدی شکیبایی در مراسم بزرگداشت حاج عبدالله والی گفت: اکثر جهادگران در گمنامی به سر می‌برند و برای رسانه‌ای کردن آنان باید تلاش کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، مراسم بزرگداشت یاد و خاطره حاج عبدالله والی، جهادگر بشاگرد شب گذشته دوشنبه 8 اسفند با حضور جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه، خانواده حاج عبداله والی و جمعی از گروه‌های جهادی در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

مهدی شکیبایی، رئیس فرهنگسرای رسانه در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز جانباز، یکی از مهمترین فواید برگزاری مراسم بزرگداشت و تجلیل را ادای دین جهادگران دانست و گفت: اکثر جهادگران در گمنامی به سر می‌برند و برای رسانه‌ای کردن آنان باید تلاش کرد.

وی یکی دیگر از فواید مراسم تجلیل از بزرگان در عرصه‌های مختلف فرهنگی هنری و جهادی را تشویق نسل جدید به ادامه راه این بزرگان دانست و بر احیای آثار بزرگان جهادی در گروه‌های جهادگر کشور تأکید کرد.

در بخش دیگری از این مراسم، حسینی، مدیر پروژه‌های جهادی شهید حججی گفت: ترویج فرهنگ و شناسایی افرادی همچون حاج عبدالله والی جز وظایف گروه‌های جهادی است. یکی از نواقصی که در برخی از گروه‌های جهادی وجود دارد، عدم الگوسازی و ترویج روحیه جهادی است.

وی افزود: برخی از گروه‌های جهادی کار جهادی می‌کنند، اما تربیت جهادی نمی‌کنند؛ لذا یکی از رسالت‌هایی که گروه جهادی شهید حججی برای خود ترسیم کرده، تجلیل و بزرگداشت از چهرهای برتر جهادگر است.

حسینی در ادامه سخنان خود بیان کرد: گروه جهادی باید تبدیل به مدرسه و دانشگاه جهادی شود. باید تلاش کرد تا اشخاصی همچون حاج عبدالله والی تربیت شوند. همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، مشکلات کشور با کار جهادی حل می‌شود. ایجاد اندیشکده و پژوهشکده جهادی که به طور تخصصی در این زمینه کار کند، کار مهمی در این زمینه است.

در ادامه مراسم، امیر والی، برادر حاج عبدالله والی از خاطرات این جهادگر بشاگرد سخن گفت و همچنین از فعالیت‌های حاج اسماعیل احمدی نیز تقدیر و در آخر از گروه جهادی شهید حججی برای زنده نگه داشتن اسم حاج عبداله والی تشکر کرد.

مهناز کارکن، معلم و عضو گروه جهادی شهید حججی نیز در خصوص سایت جهادی «به نام آبادی» که از سوی دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی طراحی شده است، توضیحاتی داد.

در پایان این مراسم، هدایایی به مهمانان مراسم و طراحان سایت «به نام آبادی» اهدا شد.

انتهای پیام