صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۵۲۳۵
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه از ارسال 350 اثر از 110 شاعر به دبیرخانه به کنگره شعر ملی «انتظار» به میزبانی این شهرستان خبر داد و گفت: آیین اختتامیه این مراسم دوشنبه، 15 اسفند برگزار می‌شود.

احمد جوانمرد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، با اشاره به انتشار فراخوان نخستین کنگره ملی شعر «انتظار» در این شهرستان زرندیه در بهمن ماه، اظهار کرد: این کنگره ملی در 5 بخش مهدی‌شناسی(معرفت مهدوی)، مهدی محبی(محبت مهدوی)، مهدی‌باوری(بصیرت مهدوی)، مهدی‌یاوری(نصرت مهدوی) و مهدی‌ولایی(ولایت مهدوی) برگزار شد.

وی با بیان اینکه شعر «انتظار» زرندیه ۱۴ دوره به صورت استانی و منطقه‌ای برگزار شده است، افزود: هدف از برگزاری کنگره ملی شعر انتظار، گسترش فرهنگ انتظار با استفاده از زبان هنر بویژه شعر آئینی در انتقال فرهنگ و معنویت و اندیشه‌های متعالی و حیات بخش مهدوی و همچنین خط فکر و جهت دادن به شاعران و شناسایی استعدادهای گمنام از سراسر کشور است.

جوانمرد از ارسال 350 اثر از 110 شاعر و از 21 استان به دبیرخانه نخستین کنگره ملی شعر «انتظار» خبر داد و افزود: آثار ارسالی در مرحله اول توسط علی‌اصغر ذاکری، ولی‌الله صفری و حمیده پارسافر و در مرحله دوم توسط سیدمهدی طباطبایی، وحید سمنان و مبین اردستانی داوری می‌شوند. همچنین آیین اختتامیه نیز 15 اسفند برگزار خواهد شد.

انتهای پیام