وی ادامه داد: با توجه به اثر وضعی غذاهای حلال در سلامت جسمانی و معنوی انسانها، نشان استاندارد حلال علاوه بر استعمال قوانین فقهی شرع اسلام نظیر احکام حلیت، صید، ذباحه و اصول فقهی مرتبط، از پیشنهادهای صاحبنظران در این حیطه استفاده شده است.
زروندی اظهار داشت: در تدوین استاندارد نشان حلال سعی شده است، بین استاندارد نشان حلال، استانداردهای بینالمللی و ملی سایر کشورهای اسلامی، یکپارچگی ایجاد شود.
وی ادامه داد: برای ثبت نشان حلال ضرورت دارد، محصول موردنظر فاقد هرگونه مواد مخالف با شرع اسلام باشد، به عبارت دیگر در مواد تشکیلدهنده آن از مواد غیرمجاز استفاده نشده باشد.
انتهای پیام