صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۵۶۱۷
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۳

معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از تمدید مهلت جذب کادر درمانی اربعین 1402 خبر داد.

طاهر درودی، معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به تلاش این مرکز برای ساماندهی کادر درمان اعزامی به اربعین حسینی سال آینده اعلام کرد: با توجه به درخواست پزشکان، پرستاران و کادر درمان علاقه‌‎مند به خدمت در مراسم اربعین حسینی سال آینده، مهلت ثبت نام در فراخوان جذب کادر درمانی اربعین 1402 تمدید شده است.

وی با اشاره به اینکه این فراخوان چندبار تمدید شده است، زمانی برای اتمام مهلت ثبت نام اعلام نکرد اما از علاقه‌مندان برای خدمت در اربعین سال آینده خواست هرچه زودتر در سایت https://reg.hmc.ir ثبت نام کنند.

یاداوری می‌شود: کادر پزشکی مورد نیاز در اربعین شامل؛ متخصصان  قلب و عروق، داخلی، طب اورژانس، زنان و زایمان، عفونی، ارتوپدی، اطفال، جراحی عمومی، بیهوشی، روانپزشکی و پزشک عمومی است. پیراپزشکان اعزامی نیز شامل پرستار، تکنسین فوریت‌های پزشکی، تکنسین دارویی، ماما و کارشناس و تکنسین آزمایشگاه است.

همچنین در این فراخوان از افرادی که تخصص‌های مترجم زبان عربی، کارشناس IT، خدمات بیمارستانی و تاسیسات دارند نیز دعوت شده است که مشخصات خود را ارسال کنند.

انتهای پیام