صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۵۸۲۹
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) گلستان از برپایی ششمین نمایشگاه فرهنگی مهدوی مصیر «نور ۱۲» همزمان با ولادت ولی‌عصر(عج)، همراه با ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در گرگان خبر داد.

قاسم محمدی، مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از استان از برگزاری ششمین نمایشگاه فرهنگی مهدوی‌ مصیر «‌نور 12» همزمان با ولادت ولی‌عصر(عج)، همراه با ویژه برنامه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی در گرگان خبر داد.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) گلستان با بیان اینکه این نمایشگاه از امروز، 13 اسفندماه افتتاح و تا 23  همین ماه ادامه دارد، گفت: در این نمایشگاه نمایش هفته خان مصیر، غرفه‌هایی با عناوینی چون پدر و پسری، مادر و دختری، بازی‌های خانواده محور و پاسخ به شبهات مهدوی و نقاشی کودکانه با محوریت مهدویت در تالار فخرالدین اسعدگرگانی برپا می‌شود.

محمدی هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج فرهنگ مهدوی دانست و افزود: انتظار بحث مهمی در مکتب تشیع است و ترویج آن در جامعه می‌تواند عامل مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشد.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) گلستان راه برون رفت از آسیب‌های اجتماعی امروز جامعه بشریت را پناه بردن به قرآن و حرکت در مسیر مهدویت دانست و ادامه داد: نجات امروز خانواده‌ها باید با فرهنگ‌سازی مهدوی و تبیین آرمان‌های انبیا و اوصیا الهی(ع) محقق می‌شود.

محمدی با بیان اینکه باید سطح شناخت جوانان را نسبت به مهدویت بیشتر کنیم، تصریح کرد: فرهنگ مهدویت از یک‌سو موجب ارتقا و شناخت بیشتر فرهنگ دینی و مهدویت و از سوی دیگر موجب خنثی‌کردن نقشه‌های دشمن در کمرنگ‌کردن فرهنگ پویا و اسلامی خواهد شد.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان با تأکید بر اهمیت نشر فرهنگ مهدویت و انتظار گفت: با توجه به ضرورت فرهنگ‌سازی انتظار مهدی در بین نسل نو از تمام دست اندرکاران و اصحاب رسانه و مردم درخواست داریم کارهای ویژه‌ای در حوزه نشر اندیشه مهدویت انجام دهند.

انتهای پیام