وی با برشمردن ارزشهای این حرکت معنوی، به سرمایهگذاریهای انجام شده برای این سفر معنوی اشاره کرد و افزود: در دفاع مقدس خون شهدا و همت مردم و رهبری امام راحل باعث شد یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن قرار نگیرد.
جعفری با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) «اَفضَلُ اَعمالِ اُمّتی انِتِظارُ الفَرَج» یادآور شد: تلاش در مسیر ظهور و ایجاد زمینه ظهور از وظایف ما است؛ جمهوری اسلامی حرم است و تاکنون نیز با اشاره حضرت حجه ابن الحسن(عج) توانسته است به راه پرافتخار خود ادامه دهد.
حسین فرزانهپور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند نیز با اشاره به اقدامات انجام شده برای برگزاری این اردوی زیارتی و فرهنگی گفت: امیدوارم دانشجویان از این سفر معنوی بیشترین بهره و توشه را ببرند. در جنگ تحمیلی بیش از 50 کشور در برابر ایران قرار گرفته و دنیا بهدنبال آن بود که از طریق جنگ سخت صدای انقلاب را خاموش کند.
وی با درخواست از دانشجویان که درباره ماهیت دفاع مقدس تدبر کنند، بیان کرد: دانشجویان حاضر در این اردو رسالت تاریخی و ملی خود را در انتقال آموختههای این سفر معنوی به دیگر دانشجویان همت گمارند.
انتهای پیام