صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۶۶۵۰
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶

پویش «به مهربانی امام» ویژه کودکان نیازمند و به‌مناسبت نیمه شعبان، از سوی مرکز سفره پدری در اصفهان اجرا می‌شود.

سجاد صادقیان، مدیر مرکز سفره پدری در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان از اجرای پویش «به مهربانی امام» خبر داد و اظهار کرد: در این پویش، بسته‌های ساندویچ و میوه با همکاری خیران آماده و به کودکان نیازمند تقدیم می‌شود.

وی افزود: تاکنون 500 بسته آماده شده است که در صورت حمایت بیشتر خیران، این تعداد می‌تواند افزایش پیدا کند.

مدیر مرکز سفره پدری گفت: این بسته‌ها از 15 تا 17 اسفندماه به‌مناسبت نیمه شعبان و ولادت حضرت ولی‌عصر(عج) به کودکان نیازمند اهدا می‌شود.

وی تصریح کرد: خیران برای مشارکت در طرح‌های مرکز سفره پدری می‌توانند از طریق تماس با شماره ۹۰۰۰۷۲۷۲ و نشانی اینترنتی https://sofrepedari.ir/fa با ما در ارتباط باشند.

پریسا عابدی

انتهای پیام