وی در ادامه گفت: البته تاکنون اقداماتی انجام شده و لازم است از زحمات افراد، سازمانها و مؤسسات مختلف که در این زمینه گام برداشتهاند، قدردانی کنیم.
باقری تصریح کرد: در ادامه کار مصمم هستیم با مردمیسازی فعالیتهای قرآنی آموزش و پرورش و کمک به تسهیلگری ورود مؤسسات قرآنی به آموزش و پرورش برای اوقات فراغت دانشآموزان بتوانیم از ظرفیت مؤسسات بهویژه مؤسسات حفظمحور که تجربیات خوبی در حوزه تربیت حفاظ دارند استفاده کنیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با بیان اینکه در کشور مؤسسات بسیاری در حوزه قرآن فعالیت میکنند که تعدادی از آنها از جمله بیتالاحزان، مهد قرآن فعالیت ویژه در حوزه تربیت حفاظ دارند، گفت: بهمنظور تحقق اهداف مدنظر در گام نخست، تفاهمنامه همکاری با مؤسسه بیتالاحزان منعقد کردیم که در سال تحصیلی جاری 5 هزار حافظ اجزاء مختلف قرآن با اولویت مدارس شبانهروزی، دانشگاه فرهنگیان و پس از آن دارالقرآنها تربیت کنیم.
باقری با یادآوری اینکه حدود یک هزار و 100 مدرسه شبانهروزی در سطح کشور وجود دارد، گفت: اگر در این فاز موفق بودیم، سال آینده این طرح و همکاری را تعمیم خواهیم داد تا بتوانیم در گستره وسیعتری به تربیت حافظان قرآن در مدارس بپردازیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با بیان اینکه تلاش میکنیم تا این طرح را در سال آینده تحصیلی تعمیم دهیم، یادآور شد: تعداد مدارس شرکتکننده در این طرح از سوی مدیر مسئول بیتالاحزان و براساس آمادگی همکاران در سراسر کشور و همچنین آمادگی نیروهای انسانی این مؤسسه تعیین میشود.
حمیدرضا ثابت نسب
انتهای پیام