صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۸۹۷۱
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۱

معاونت امور استان‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: کردستان جزو پنج استان برتر کشور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر بوده و در این حوزه اقدامات شاخصی داشته است.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام حمیدرضا صادق‌زاده، معاونت امور استان‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور دیروز، 27 اسفند در جمع طلایه‌داران امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، گفت: کردستان جزو پنج استان برتر کشور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر است و در حوزه بانوان، حجاب و عفاف و مسائل فرهنگی اقدامات شاخص و زبانزدی داشته است.

وی با اشاره به توانمندی‌های محمود الله‌مرادی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، افزود: قرار است از توانایی‌های ایشان در ستاد مرکز استفاده شود و جایگزین وی نیز فردا اعلام خواهد شد.

معاونت امور استان‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان را وحدت‌آفرین خواند و بیان کرد: برای امر به معروف باید کسب قدرت ایجاد شود و این قدرت باید همراه با عقلانیت باشد تا سبب افزایش سرمایه‌های اجتماعی و معروفات در جامعه شود.

وی اظهار کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان کسب قدرت همراه با عقلانیت را در امر به معروف و نهی از منکر به خوبی پیاده کرده است.

صادق‌زاده گفت: مردم کانون اصلی 18 عرصه امر به معروف و نهی از منکر هستند و باید به سمتی حرکت شود که یک آمر به معروف و ناهی از منکر در یک دستگاه یا شهر کوچک احساس کند که دیده می‌شود و اقداماتش مورد توجه است.

وی در پایان یادآور شد: مشکل جامعه ما در عمل نکردن به اصل اول بند سوم قانون اساسی مبنی بر «ایجاد محیط مساعد برای‏ رشد فضایل‏ اخلاقی‏ بر اساس‏ ایمان‏ و تقوی‏ و مبارزه‏ با کلیه‏ مظاهر فساد و تباهی» است.

انتهای پیام