صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۰۷۲۵
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰

محفل انس با قرآن و مراسم نکوداشت بزرگ بانوی جهان اسلام ام المؤمنین حضرت خدیجه(س) در کرمانشاه به همت اتحادیه قرآنی استان برگزار می‌شود.

پیمان سلیمی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از برگزاری محفل انس با قرآن و نکوداشت حضرت خدیجه(س) در کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: این برنامه توسط اتحادیه قرآنی استان با همکاری شهرداری کرمانشاه در محل فرهنگسرای قرآن و عترت حاج قاسم سلیمانی (چهارراه جوانشیر) روز شنبه ۱۲ فروردین از ساعت ۱۶ برگزار خواهد شد.

وی افزود: مراسم مذکور با حضور مردم ولایتمدار کرمانشاه با حضور قاریان و مداحی مداحان اهل‌بیت(ع) و سخنرانی همراه خواهد بود.

سلیمی با اشاره به برگزاری محافل قرآنی ماه مبارک رمضان که همه روز در فرهنگسرای قرآن و عترت حاج قاسم سلیمانی در حال برگزار شدن است، گفت: محفل قرآنی امروز ۱۱ فروردین با حضور قاریان ممتاز از ساعت ۱۶ برگزار می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه در پایان یادآور شد: محافل قرآنی این اتحادیه از سری برنامه‌های قرارگاه قرآنی رمضان همه روزه در محل فرهنگسرای قرآن و عترت حاج قاسم سلیمانی با حضور قاریان برجسته و پیشکسوتان قرآنی کرمانشاه تا پایان ماه رمضان برپا است.

انتهای پیام