صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۰۹۲۸
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲

مدیر حرم مطهر بانوی کرامت گفت: روزانه چهار هزار افطاری گرم و 10 هزار افطاری سرد با تلاش بیش از 175 خادم در میان روزه داران در حرم حضرت معصومه(س) توزیع می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین صفر فلاحی، مدیر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) طی سخنانی اظهار کرد: حرم بانوی کرامت در ماه مبارک رمضان امسال با توجه به اتمام محدودیت‌های پذیرایی افطاری به خاطر گسترش ویروس منحوس کرونا، اقدام به پخت غذا و تهیه و بسته‌بندی افطاری سرد شامل سوپ، نان، پنیر و خرما کرده است.

وی اضافه کرد: افطاری سرد و گرم در مهمانسرای حضرتی برای زائران و مجاوران حرم سرو می‌شود، افطاری سرد برای عموم زائران در صحن حضرت صاحب الزمان(عج) سرو می‌شود.

مدیر حرم مطهر بانوی کرامت گفت: روزانه چهار هزار افطاری در قالب غذای گرم تهیه و در میان روزه داران توزیع می‌شود؛ همچنین ۱۰ هزار افطاری سرد نیز میان روزه داران توزیع می‌شود.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ خادم خانم برای بسته‌بندی پک افطاری ساده روزانه فعالیت می‌کنند و ۷۵ خادم نیز برای تهیه و توزیع افطاری گرم در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام