صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۵۶۰۵
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶

مدیرکل اوقاف و امور خیریه قم از اقامه نماز عید سعید فطر در 30 بقعه متبرکه امامزادگان شاخص این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم طی سخنانی اظهار کرد: در پایان ماه مبارک رمضان و بعد از اجرای موفقت‌آمیز طرح ضیافت الهی که امسال همراه با آرامش بهاری نوروز 1402 در بیش از 30 بقعه قم و با حضور ده‌ها مبلغ روحانی برگزار شد، با حلول ماه شوال، نماز عید سعید فطر هم در همه بقاع مجری طرح آرامش بهاری، اقامه خواهد شد.

وی افزود: از جمله این بقاع متبرکه می‌توان به آستان مقدس و نورانی امامزادگان سیدمعصوم(ع)، ابواحمد(ع)، پنج امامزادگان جمکران، علی بن جعفر(ع)، سیدعلی(ع)، موسی مبرقع(ع)، ابراهیم و محمد(ع)، جعفرشهید، ابراهیم و احمد(ع)، احمد(ع) خاکفرج، عبدالله(ع) قلعه چم، زینب و هاشم شهرستان کهک، عباس(ع) روستای ورجان، هادی(ع) وشنوه و مسجد جامع قم و مسجد حضرت ابوالفضل(ع) جعفریه اشاره کرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه در بسیاری از این بقاع، ضیافت صبحانه هم برای نمازگزاران تدارک دیده شده است، گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی اوقاف براساس تقویم سالانه سازمان اوقاف و امور خیریه در ماه شوال هم ادامه خواهند داشت.

انتهای پیام