صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۵۸۱۲
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹

امام جمعه نرماشیر با بیان اینکه زن ایرانی با رعایت عفاف و حجاب توانسته است ترفندهای فکری غرب را به چالش بکشد، گفت: اهمیت شرعی و منطقی حجاب تبیین شود.

به گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر منصفی، امام جمعه نرماشیر امروز، اول اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه با توصیه به رعایت تقوای الهی بیان کرد: خود را در مقابل خدا قرار ندهید و تقوا به معنای این است که در همه حال خود را بنده خداوند بدانیم.

وی با بیان اینکه یکی از مسئولیت‌های مهم هر انسانی عبودیت و بندگی است، افزود: اینکه چگونه یک انسان در برابر خدا بندگی کند مسئله‌ای است که هیچکس به‌طور شایسته نمی‌تواند انجام دهد و گریه‌های پیامبر(ص) و ائمه(ع) ناظر بر این حقیقت است. آنها از اینکه نتوانند رسم عبودیت را آنگونه که شایسته است انجام دهند نگران بودند اما هر کس باید به اندازه قدرت و توان رسم عبودیت را به جا آورد.

امام جمعه نرماشیر در خطبه دوم ضمن گرامیداشت روز ارتش و بیان اینکه نیروهای مسلح حصارهای مستحکم کشور و ملت هستند، اظهار کرد: پیشرفت نیروهای مسلح افتخار بزرگی است. تهدیدها هیچگاه به‌طور کامل از بین نمی‌رود لذا در مقابل طراحی‌های دشمن باید آماده باشیم.

وی تنها راه مقابله با طراحی‌های دشمن را ایستادگی و مقاومت دانست و گفت: آمریکا در دو دهه گذشته در عراق و افغانستان جنگ راه انداخت اما هدف اصلی آنها ایران اسلامی بود که به دلیل قدرت نتوانست کاری از پیش ببرد. البته نباید از دشمن و طراحی‌های دشمنان غافل بود.

حجت‌الاسلام منصفی در بخش دیگری از سخنانش به مسئله حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: کینه غرب از زنان مسلمان ایران از سال ۵۷ آغاز شد و در طول ۴۴ سال به اوج خود رسید زیرا زن ایرانی با رعایت عفاف و حجاب توانسته است تزهای فکری غرب را به چالش بکشد، با حجاب توجه زنان جهان را جلب کند و برنامه‌ریزی نظام غربی را به هم بزند. اگر زن بداند حجاب مایه تشخص، آزادی و عامل امنیتش است قطعاً رعایت می‌کند لذا نیاز است اهمیت شرعی و منطقی حجاب تبیین شود.

امام جمعه نرماشیر با تأکید بر لزوم حمایت همه دستگاه‌ها از فراجا به سالروز تأسیس سپاه اشاره کرد و گفت: سپاه برای پاسداری از آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی به وجود آمده است و این سازمان یکی از تدابیر امام راحل است.

انتهای پیام