صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۸۹۶۷
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۹
معاون مدیرکل اداره‌کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

معاون مدیرکل اداره‌کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با تأکید بر این‌که برگزاری جشنواره قرآن صرفاً نباید منتهی به نوبل قرآنی تبدیل شود، گفت: جشنواره قرآنی باید آغاز فرآیند شکل گیری شبکه فعالان قرآن کریم باشد که این روند را در دانشگاه‌های کشور شروع کرده‌ایم.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، مجتبی صفری، معاون مدیرکل اداره‌کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه، در مراسم اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در تبریز، با تأکید بر این‌که برگزاری جشنواره قرآن صرفا نباید منتهی به نوبل قرآنی تبدیل شود، گفت: جشنواره قرآنی باید آغاز فرآیند شکل گیری شبکه فعالان قرآن کریم باشد که این روند را در دانشگاه‌های کشور شروع کرده‌ایم.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره و دبیرخانه مستقر در تبریز، اظهار کرد: در سال‌های گذشته بخش‌های جشنواره قرآن گستردگی پیدا کرده تا فضای مناسبی برای شرکت عموم دانشجویان در رشته‌های مختلف فراهم شود.

صفری، با بیان این‌که جشنواره قرآن و عترت فارغ از بخش‌های آوایی، بخش‌های ادبی، فناوری، پژوهشی را هم در خود گنجانده است، یادآور شد: این جشنواره در بخش‌های مختلف ظرفیت‌های خوبی دارد، اما توزیع مناسبی از حیث شرکت کننده در تمامی دبیرخانه‌هایی که جشنواره قرآنی برکزار می‌کنند، ندارد و باید تلاش کرد تا این توزیع منطقی اتفاق بیفتد.

وی، با تأکید بر این‌که مدیدان فرهنگی پیام‌نور مدیریت دانش انجام داده و به لحاظ آماری نقاط قوت و ضعف رشته‌های مسابقات قرآنی را دریابند، افزود: این موارد را هم در بحث شرکت‌کننده و همچنین مقام‌های کسب شده احصا و در این رابطه برنامه‌ریزی کنند.

معاون مدیرکل اداره‌کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تأکید بر این‌که لازم است کانون‌های قرآن و عترت دانشجویی، مأموریت‌های ویژه‌ای در دانشگاه‌ها پیدا کنند، گفت: جشنواره قرآن باید توسط خود دانشجوها برگزار شود که در این رابطه امسال در جشنواره سراسری وزارت علوم، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه را به عنوان دبیر جشنواره قرار دادیم.

انتهای پیام