وی با یادآوری منویات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت سوادآموزی بیان کرد: امام راحل به دنبال تمدنسازی و ایجاد شرایط ظهور بودند به همین دلیل پیامها و سخنانشان فراگیر و جهانی بود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دو مقوله مردم و تکلیف در پیام حضرت امام(ره) به مرور به ترتیب به کارمند و حقوق و مزایا تبدیل میشود، لذا گفتمان نهضت سوادآموزی، گفتمان غالبی نیست، افزود: در میان بیسوادان انگیزهای برای سوادآموزی وجود دارد و این یکی از چالشهای امروز نهضت سوادآموزی است.
عبدی با اشاره به اهمیت استفاده از شیوههای نوین در سوادآموزی اظهار کرد: در راستای مأموریتهای نهضت سوادآموزی و تحول در آنها، فراخوان بینالمللی رهیافتهای نوین سوادآموزی در زیستبوم جدید را اعلام کردیم و در آن تلاش میکنیم تا از ایدههای اساتید دانشگاه در تدوین مأموریتهای جدید نهضت سوادآموزی بهرهمند شویم.
معاون وزیر آموزش و پرورش یکی از مسائل اساسی دنیای امروز را توسعه و تعمیق سواد عنوان کرد و افزود: دنیای امروز علاوه بر ارائه تعریف جدید از سواد و معرفی تنوع سواد، دنبال بهرهمندی از روشهای جدید سوادآموزی است. رویکرد ایران هم از این قضیه جدا نیست.
انتهای پیام