صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۹۵۱۶
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲

احسان خامنوی‌خیابانی، رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم از بخش‌های مختلف سی‌وهفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش ایکنا از لرستان، احسان خامنوی‌خیابانی، رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز، 18 اردیبهشت‌ماه از بخش‌های مختلف سی‌وهفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

از ابتدای آغاز سی‌وهفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه لرستان که از صبح روز یکشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه آغاز شده است، رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بخش‌های مختلف این جشنواره در دانشگاه لرستان بازدید کرده است.

در این جشنواره 450 شرکت‌کننده از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور حضور دارند و در 9 رشته و 40 گرایش زیرمجموعه قرآن و عترت به رقابت می‌پردازند.

سالن‌های مختلف اجتماعات دانشگاه لرستان در این روزها پذیرای رقابت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است.

این اولین‌بار است که استان لرستان و دانشگاه لرستان میزبان جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور است.

انتهای پیام