صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۹۵۱۹
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹

طرح «بشری» با محوریت آموزش نوین قرآن کریم از سوی مؤسسه شکوه سراج منیر تهران اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا، طرح «بشری» با محوریت آموزش نوین قرآن کریم از سوی مؤسسه شکوه سراج منیر تهران ویژه بانوان و آقایان آشنا با تجوید از 16 تا 20 اردیبهشت‌ماه در مجتمع باقرالعلوم(ع) شهرستان قدس در حال اجراست.

این طرح با تدریس فاطمه بخشی با شرکت بیش از 150 نفر از بانوان و آقایان با اهدافی چون قابل درک کردن محتوا برای تمامی اقشار، ساده‌سازی یادگیری قرائت قرآن برای عموم، مهندسی تلاوت و ارائه محتواهای آموزشی استاندارد برگزار می‌شود.

همچنین در خبر دیگری از مؤسسه شکوه سراج منیر آمده است؛ ثبت‌نام دور جدید آموزش ترجمه قرآن کریم با نگاه منسجم تدبری با هفته‌ای یک جلسه سه ساعته آغاز شد. این دوره در شش ترم(یک سال و نیم) با محوریت آموزش ترجمه عمومی متمرکز بر آیات پراکنده و آموزش ترجمه تدبری کل قرآن در قالب کارگاه مطالعاتی طی 10 ترم انجام می‌شود.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق پیام‌رسان ایتا می‌توانند با شماره 09123123647 در ارتباط باشند.

یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت شکوه سراج منیر تحت نظارت اداره‌کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در شهرستان قدس فعالیت می‌کند.

انتهای پیام