صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۹۷۵۴
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷

مراکز مثبت پنج با هدف حمایت از خانواده‌ها به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام(ره) راه‌اندازی می‌شوند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد 15 خرداد، حمیدرضا علیان‌زادگان، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد از راه‌اندازی مراکز مثبت پنج خبر داد و گفت: این مراکز با هدف حمایت از خانواده و به ویژه مادر و کودک در مراکز استان‌ها راه‌اندازی می‌شوند.

علیان‌زادگان تصریح کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در راستای ماموریت حمایتی خود در حوزه جمعیت و خانواده، با برنامه‌ریزی ویژه قصد دارد با راه‌اندازی مراکز کالا و خدمات مادر و کودک (مثبت پنج) گامی بلند در حمایت از خانواده‌های پرجمعیت و به‌ویژه مادران و کودکان بردارد.

وی ادامه داد: در این مراکز نیازمندی‌های پزشکی، بهداشتی، مشاوره، سلامت، تغذیه و اقلام مصرفی و خدمات مورد نیاز مادر و کودک با تخفیفات ویژه به جامعه هدف ارائه می‌شود یا به مراکز طرف قرارداد که این خدمات را با تخفیف ارائه می‌کنند، راهنمایی خواهند شد.

علیان‌زادگان بیان کرد: خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر به عنوان مخاطبان اصلی مراکز مثبت پنج در نظر گرفته شده‌اند و بیشترین تخفیف‌ها برای آن‌ها لحاظ می‌شود، اما همه خانواده‌ها با هر تعداد فرزند می‌توانند از خدمات این مراکز بهره‌مند شوند.

به گفته مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد، مراکز مثبت پنج در فاز اول در ۹ مرکز استان راه‌اندازی می‌شوند و سپس در مراکز همه استان‌ها افتتاح خواهند شد.

وی افزود: اولین مرکز مثبت پنج در تیرماه سال جاری در یکی از مراکز استان‌ها افتتاح می‌شود.

علیان‌زادگان تصریح کرد: با هدف سیاست‌های تشویقی برای فرزندآوری، تلاش شده تا تمام خدمات اساسی مورد نیاز کودکان و مادران در مراکز مثبت پنج و مجموعه‌های طرف قرارداد این مراکز پیش‌بینی و لحاظ شود.

انتهای پیام