صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۰۲۱۹
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹

مدیرکل کمیته امداد فارس از اعطای ۱۶ هزار فقره تسهیلات با اعتبار ۲۲۴ میلیارد تومان به واجدان شرایط مددجویان این سازمان در سرفصل‌های مختلف خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، مرتضی موصلی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس امروز، 21 اردیبهشت‌ماه در سومین همایش سراسری قرض نیکو که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور ریاست کمیته امداد کشور برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از خیرین و نیکوکاران که همواره در کنار این نهاد بوده و مبلغ فرهنگ حسنه قرض‌الحسنه بوده‌اند، گفت: کمیته امداد امام از همان آغازین روزهای شکل‌گیری در کنار فعالیت‌های حمایتی و فرهنگی و ...به بحث خیرین و استفاده از ظرفیت‌های این عزیزان توجه ویژه‌ای داشته است.

وی ادامه داد: با اهتمام ویژه سیاست‌گذاران در بحث توسعه فرهنگ نیکوکاری، کارهای نیکویی انجام شده است اما شاید به این نتیجه برسیم که جای مبحث قرض‌الحسنه کمی خالی است.

موصلی ادامه داد:‌ در همین راستا از سال ۹۵ که صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت تاسیس شد، دستاوردهای ارزنده‌ای را در پی داشت.

مدیرکل کمیته امداد فارس یاد آور شد: سال گذشته و با همت خیران، ۱۶ هزار فقره تسهیلات با اعتبار ۲۲۴ میلیارد تومان به واجدین در سرفصل‌های مختلف شرایط اهدا شده است.

وی در پایان یادآور شد: اگر در آگاهی‌بخشی و اغناسازی مردم نیک‌اندیش تلاش بیشتری کنیم می‌توانیم نتایج بهتری را در قرض نیکو داشته باشیم.

انتهای پیام