موضوع اصلی این هماندیشی راهاندازی مرکز ملی نیکوکاری تخصصی قرآن بود. این موضوع در جلسه هیئت مدیره اتحادیه کشوری به تصویب نهایی رسید و سپس در این راستا، جلسهای با مسئولان مربوطه در کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام شد و حال به مرحله عملیاتی نزدیک شده است.
طی این جلسه محمد انجمشعاع، مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت گفت: در نظر داشتیم تا تبرّعات مردمی در زمینه فعالیتهای قرآنی را جمعآوری کنیم و صرفا برای کارهای قرآنی هزینه کنیم، اما نتوانستیم با دوستان در اپراتور همراه اول برای جلب مشارکت خیرین، به نتیجه برسیدم و تنها با این اپراتور در سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن برای خرید قرآن به زبانهای خارجی و اهدا به کشورهای اروپایی و آمریکایی تعامل داشتیم.
وی ادامه داد: طی مصوبه چهل و یکمین جلسه هیئت مدیره و پیرو آن جلسه فوری و فشرده با کمیته امداد، آقای آسوده، معاون مشارکت مردمی کمیته امداد و خانم لاله افتخاری به عنوان مشاوره بانوان در کمیته امداد مرکز، این مسیر به سرعت هموار شد و مقرر شد تا یک مرکز نیکوکاری ملی قرآن راهاندازی شود.
انجمشعاع با تأکید بر اینکه تمامی دریافت این مرکز ملی صرف کار قرآنی میشود و نه صرف معیشت افراد اضافه کرد: دوستان در مؤسسات قرآنی طی ایام کرونا، مراکز نیکوکاری در راستای مواسات و کمک به معیشت مردم راهاندازی کردند و در این زمینه همراهی داشتند و تجربیات مثمرثمری نیز دارند که به عنوان پل واسط بین کمیته امداد و دهکهای پایین بودند که کار ارزشمندی بود، اما این مرکز ملی نیکوکاری قرآن، صرف آموزش قرآن و دورههای حفظ و قرائت قرآن میشود.
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی تصریح کرد: طی جلسه با کمیته امداد این پروانه صادر شد و اسامی و شماره همراه مدیران عامل اتحادیههای استانی در اختیار کمیته امداد امام خمینی(ره) برای راهاندازی این دفاتر در استانها، قرار گرفت و حساب این دفاتر در سطح استانها از طریق صندوق قرضالحسنه امداد ولایت، بازگشایی و در اختیار استانها قرار میگیرد و هیئت مدیره اجرایی این دفاتر در استانها با مشورت هیئت مدیره اتحادیههای استانی و راهنمایی کمیته امداد استانها، اساسنامه و شیوهنامه خواهند داشت.
وی ادامه داد: همچنین جلسه توجیهی دوشنبه آینده به صورت مجازی در دفتر کمیته امداد امام خمینی (ره) و استانی با حضور مدیران محترم استانها و مدیران مجموعههای کمیته امداد استانی برای تبادل نظر و تجربیات، و رفع ابهامات و پاسخ به سؤالات و شبهات برگزار میشود.
انجمشعاع اضافه کرد: درباره کدهای USSD و تعیین سرفصلها و سرشاخههای آن نیز سپس به جمعبندی میرسیم تا براساس اولویت طرحهای آموزشی و با کسب نظر اساتید و پیشکسوتان قرآنی براساس اولویتها مثلا عدد ۱ (حفظ جزء ۱)، عدد ۲ (قرائت ترتیل) و ... تعریف شود.
وی با تأکید بر اینکه همانطور که با همکاری شما دوستان در زمینه بیمه مشاغل فصلی در وزارت کار به خوبی درخشیدیم و امروز شاهد بیمه ۵ هزار و ۴۰۰ نفر از بدنه مردمی ـ قرآنی هستیم، اظهار کرد: در خصوص مرکز ملی نیکوکاری قرآن نیز به همین خوبی میدرخشیم و با همت شما بزرگترین مجموعه خیریه قرآنی ـ مردمی را راهاندازی خواهیم کرد.
انجمشعاع اضافه کرد: برابر مصوبه اخیر هیئت مدیره، نشست فصلی اتحادیه کشوری نیمه دوم خردادماه به صورت حضوری به میزبانی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران برگزار میشود، همچنین مجمع عمومی اتحادیه نیز نیمه سوم تیرماه در تهران با انتخاب اعضای دومین دوره هیئت مدیره و بازرسی اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت برگزار میشود.
حسن ختام این برنامه توضیحات امیرحجت مرادی، مسئول کمیته طرح و برنامه اتحادیه کشوری درباره ترکیب افراد شرکتکننده در مجمع عمومی (با اولویت اعضای هیئت مدیره و بازرسی استانی و علیالبدلها و مازاد بر این کرسی استانی با تعیین هیئت مدیره و دعوت از کدام مؤسسه برای حضور در مجمع طبق اساسنامه) و ضرورت برخورداری کاندیداهای هیئت مدیره و بازرسی اتحادیه کشوری از مدرک تحصیلی و ارائه آگهی تأسیس مؤسسه از آخرین تغییرات در روزنامه رسمی و پروانه فعالیت بود.
همچنین وی توضیحاتی درباره راهاندازی سامانه جامع مؤسسات قرآنی در آینده نزدیک و ضرورت بارگذاری مدارک مؤسسات در این سامانه با مالکیت و مدیریت اتحادیه کشوری ارائه کرد و گفت: این سامانه مبنای سطحبندی و ارزیابی مؤسسات قرآنی و سایر اقدامات و عملکرد آنها خواهد بود.
انتهای پیام