صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۳۰۵۱
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۱
به مناسبت میلاد بانوی کرامت انجام شد؛

مدیر حرم مطهر بانوی کرامت از پخت 23 هزار غذای تبرکی در مهمانسرای حرم مطهر خبرداد و گفت: علاوه بر ظرفیت مهمانسرا، از شب تا شام میلاد حضرت معصومه(س) طی وعده‌های صبحانه، نهار و شام بیش از 30 هزار زائر نیز مهمان موکب‌های ایرانی و عراقی بودند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام صفر فلاحی، مدیر حرم مطهر بانوی کرامت از توزیع غذای گرم در شب و روز میلاد حضرت معصومه(س) در حرم مطهر خبر داد و گفت: در این ایام سه موکب در صحن جواد الائمه(ع) در وعده‌های صبحانه، نهار و شام، ۳۰ هزار زائر را اطعام کردند.

وی افزود: علاوه بر غذای گرم، ده‌ها هزار میان وعده و نوشیدنی در مواکب داخل و اطراف حرم مطهر بانوی کرامت توزیع شده است.

فلاحی تصریح کرد: خدام حرم امام رضا(ع) نیز در ایام میلاد بانوی کرامت با برپایی موکب در حرم قم، ۱۰ هزار نمک و نبات تبرکی حرم مطهر امام رضا(ع) را تقدیم زائران کردند.

مدیر حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: چایخانه‌های حرم مطهر حضرت معصومه(س) نیز فعال بودند و به زائران و مجاوران خدمات ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه در مهمانسرای حرم مطهر نیز بیش از ۲۳ هزار غذای تبرکی پخت شده است، گفت: این غذاها نیز به همت خادمان چایخانه‌های حضرتی بین زائران توزیع شده است

انتهای پیام