صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۳۲۷۱
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، گردشگری را مهم‌ترین و ارزشمندترین ظرفیت این کلان‌شهر دانست و گفت: باید ظرفیت گردشگری در شیراز را فعال و زیرساخت‌های آن را فراهم کنیم.

به گزارش ایکنا از فارس، مهدی طاهری، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز امروز، 3 خردادماه در دومین همایش سالانه توسعه سرمایه‌گذاری در شیراز اظهار کرد: مهم‌ترین و ارزشمندترین ظرفیت کلان‌شهر شیراز ظرفیت گردشگری است که باید از آن به بهترین شکل استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ما باید ظرفیت گردشگری در شیراز را فعال و زیرساخت‌های آن را فراهم کنیم، افزود: زمانی که سرمایه‌گذاران در این بخش سرمایه‌گذاری کنند، سایر ظرفیت‌ها نیز فعال خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه به همت شورای ششم و شهرداری این کلان‌شهر، دومین همایش در حال برگزاری است، گفت: انتظار داریم این همایش به صورت سالانه برگزار و بازخورد هر دوره به دقت بررسی شود.

طاهری با اشاره به تفاهم ۲۰هزار میلیارد تومانی با بانک شهر که یکی از نتایج برگزاری این همایش در سال گذشته بوده است، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها استانی و شهری باید در کنار هم قرار بگیرند تا همه ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و حتی امنیتی فعال شود.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: اگر این اجماع در حوزه سرمایه‌گذاری ایجاد نشود، ظرفیت‌ها از بالقوه به بالفعل تبدیل نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه دولت و مجلس باید ظرفیت سرمایه‌گذاری کلان را ایجاد کنند، افزود: با  ایجاد بستر مناسب در کشور، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شیراز نیز ایجاد خواهد شد و در این موضوع دست همه اندیشمندان و متخصصان را برای ارائه طرح‌ها می‌فشاریم.

طاهری با بیان اینکه میراث گذشتگان به خوبی به ما رسیده است، گفت: ما هم باید بدون هیچ بهانه‌ای این میراث را به بهترین شکل به آیندگان منتقل کنیم.

انتهای پیام