صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۳۹۰۱
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۵

محفل انس با قرآن ویژه قرآنیان فاطمیون استان تهران و با حضور قاریان و حافظان بین‌المللی در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، محفل انس با قرآن کریم به مناسبت دهه کرامت و در آستانه سالروز ارتحال امام خمینی(ره) چهارشنبه، 10 خردادماه با حضور قاریان و حافظان ملی و بین‌المللی به همت قرآنیان فاطمیون استان تهران برگزار می‌شود. 

این محفل چهارشنبه دهم خردادماه در حرم امام خمینی(ره) و با حضور حسین فردی، قاری بین‌المللی و محمدحسن حسن‌زاده، نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن آزاد کشور قطر برگزار خواهد شد. 

در این محفل همچنین محمدعلی و هادی اسلامی، برادران حافظ کل قرآن کریم، محفوطات خود را ارائه خواهند کرد و در بخش دیگری از آن محمد سلطانی، قاری و مؤذن پیشکسوت به اجرای برنامه خواهد پرداخت.  

این محفل از ساعت 17 تا اذان مغرب با اجرای هادی ربیعی، مجری صدا و سیما ادامه خواهد داشت، اعضای گروه هم‌خوانی و مدیحه‌سرایی محمد رسول‌الله(ص) به اجرای قطعاتی می‌پردازند. 

مناجات‌خوانی محمدیان بخش دیگری از برنامه‎‌های این محفل نورانی است.

سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی و اقامه نماز جماعت مغرب و عشا پایان‌بخش این محفل خواهد بود.

انتهای پیام