به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین مجید عبادی، معاون پژوهش جامعةالمصطفی عصر امروز، هفتم خرداد در این نشست مشترک ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت، اظهارکرد: فعالیتهای این مؤسسه در زمینه اجرای سریع بُعد جهانی المصطفی بسیار مؤثر و فرصتهای مطالعاتی مؤسسه از ارکان معاونت پژوهش میباشد.
در ادامه حجتالاسلام رئیسیزاده، معاون علمی ـ تربیتی مؤسسه آموزشهای کوتاه مدت به معرفی ادارات زیرمجموعه معاونت و ارائه گزارشی از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی پرداخت.
وی بهرهگیری از اساتید زباندان، برگزاری دوره در ایام تعطیل و غیراداری، برگزاری دوره با مشارکت سایر کشورها، دورههای آنلاین و با ترجمه همزمان، برنامه برای سطوح مختلف، استفاده از ظرفیت طلاب و فارغالتحصیلان، استفاده از انواع نرمافزارها، استمرار آموزشی و فرهنگی و استفاده از همیارملیتی را از جمله ویژگیهای دورههای آموزشی کوتاهمدت ذکر کرد.
معاون علمی ـ تربیتی مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت خواستار بومیسازی سامانه تصمیم و نهاییسازی بومیسازی آییننامههای پژوهشی در قالب دستورالعمل شد.
سپس حجتالاسلام والمسلمین مصطفی نوبخت، مدیر مسئول انتشارات المصطفی به آثار آموزشی چاپشده مؤسسه طی سنوات گذشته اشاره و بر استمرار این امر و ارائه میزان استفاده از آثار چاپ شده تأکید کرد.
حمیدرضا قلیزاده، مدیرکل اداره کل ساماندهی و پشتیبانی پژوهشی، جریانسازی مؤسسه را از نظر فعالیتهای مرتبط را خوب ارزیابی کرد و گفت: ارتباط مناسبی با مؤسسه برقرار است.
وی در ادامه به معرفی بخشهای مختلف اداره ساماندهی و پشتیبانی پژوهشی پرداخت و کتابخانه و بانکهای اطلاعاتی، همایشها و همکاریهای عملی، پژوهشگران و تشکلها و انجمنهای علمی را از جمله بخشهای این اداره کل معرفی کرد.
مدیرکل اداره کل ساماندهی و پشتیبانی پژوهشی المصطفی، بر شرکت و حضور جدیتر در شورای معاونان پژوهشی برای آشناسازی با فعالیتهای مؤسسه تأکید کرد.
همچنین کاظم محسنی، مدیر کل امور پژوهشی جامعةالمصطفی العالمیه ضمن تقدیر از اقدامات و فعالیتهای مؤسسه آموزشهای کوتاه مدت به معرفی ادارات مختلف اداره کل امور پژوهشی پرداخت.
وی به تهیه بحث دستورالعمل اجرایی و بومیسازی شده به جای تدوین آیین نامههای تطبیقسازی شده تأکید کرد.
مدیر کل امور پژوهشی جامعةالمصطفی العالمیه، تشکیل شورای علمی و برگزاری جلسات با بخش پژوهش ستاد برای آشناسازی با مسائل را مؤثر دانست.
در ادامه نیز حجتالاسلام حسین کربلایی، مدیرکل برنامهریزی و ارزیابی پژوهشی المصطفی بر استفاده از ظرفیت اساتید برای ارائه آثار و تولیدات علمی تأکید کرد و در نظرگیری اقتضائات خاص مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت را در دستورالعملهای ارزیابی ضروری دانست.
یادآور میشود، از جمله مصوبات این جلسه بومیسازی دستورالعمل اجرایی به جای آیین نامهها، جهتگیری نسبت به کارهای پژوهشی با احصا و جمعآوری مسائل دانش آموختگان ملیتهای مختلف، تصویب شورای علمی مؤسسه، تشکیل کارگروه فرصتهای مطالعاتی و دورههای پژوهشی و فعالسازی قطبهای زبانی با همکاری مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت، بازنگری و چاپ متون آموزشی مؤسسه بود.
انتهای پیام